Ik heb een vraagGratis advies aan huisVrijblijvende offerteMontage serviceAssortiment/PrijslijstenButton deurendesigner

De sfeer van je huis en je persoonlijke stijl bepalen mede je keuze voor een voordeur. Multimate heeft verschillende stijlen om van je entree een echte eyecatcher te maken, van modern tot klassiek.

Een nieuwe voordeur kies je niet elke dag. Begrijpelijk dat je, afgezien van de uitstraling, niet goed weet waar je op moet letten. Multimate helpt je graag een handje, er gaan namelijk veel aspecten schuil achter een voordeur die de kwaliteit en levensduur beïnvloeden. Multimate is dealer van 2adore deuren, het merk dat staat voor:
- kwaliteit: deuren worden uitsluitend gemaakt door echte vakmensen met oog voor details en afwerking. Een hoogwaardige houtsoort (bijvoorbeeld Merbau) verlengt de levensduur van de deur.
- veiligheid: deuren dragen het politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit verkleint de kans op inbraak.
- maatwerk: een bijzondere situatie, smaak of wens? 2adore heeft altijd een oplossing, omdat de deur op maat gemaakt kan worden.
- garantie: deuren worden vanwege de onbetwiste kwaliteit volgens de GND garantie geleverd (buitendeuren 6 jaar).
- uitstraling: bijzondere deurmodellen en –constructies zijn mogelijk, denk aan roosters met ornamenten of deelbare deuren.

Bij Multimate zijn ook voordeuren verkrijgbaar van het merk CanDo. Met CanDo ga je altijd voor kwaliteit én een goede prijs. Het zijn de meest verkochte deuren van Nederland. CanDo heeft een ruime keuze in trends en stijlen en jij kunt je eigen deur samenstellen!

Hieronder een deel van ons assortiment 2adore en CanDo voordeuren. Voor het complete assortiment klik je op de button Assortiment/Prijslijsten.

Walnut

MODEL WALNUT

Hortensia

MODEL HORTENSIA

Hyacinth

MODEL HYACINTH

Beech

MODEL BEECH

ML 650 GIL ARROW

MODEL
ML 650 GIL Arrow

ML 660 GIL BERLIJN

MODEL
ML 660 GIL BERLIJN

ML 675 ROOSTER BLANK GLAS

MODEL
ML675 ROOSTER BLANK GLAS

ML 710

MODEL
ML 710

 

 

Terug naar deuren